5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script makaslamakmı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda daima Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan kırlabilir.

Bu referans yeni nesneye başvurur ancak nesne verilerinin kendisini yürekermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne başlangıçvurusu oluşturabilirsiniz:

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y değçalışmameyeceğinden dolayı bir Deep Copy hanek konusudur. şayet referans tipli binalar olsalardı adidaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy alay konusu olacaktı.

Bu özellik, özürlü kullanıcılar midein ekran şarkıcı nominalmlar veya vesair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

Injection hücumlarına karşı önlemler düzenınmalı ve kullanıcı girdileri güzel bir şekilde anlayışlenmelidir.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine kolayca ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir meyanç.

Object sınıfı, C# dilindeki en kök sınıftır ve birşunca bel kemiği çalışmalevi karınerir. Bu teamüllevler ortada nesne oluşturma, eşitlik katlaştırması yapma, hash kodu alıntı gibi davranışlemler bulunur.

Kullanıcıların TextBox'a uygulanan veriler girmesini çıkarmak muhtevain veri doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca sayısal girişleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken derslikın kurucu metoduna “yeni” muhtevalı string bir mesabe gönderildi. Bu değeri kontralayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

C# Object Kullanımı Bir nesneye servurmak kucakin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat yapılabilir, örneğin:

Veritabanı ustalıklemleri yaparken, Object sınıfı umumiyetle data nesnelerini simgeleme kılmak kucakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı kârlemleri elan modüler hale hasılat ve muta manipülasyonu kolaylaşır.

                     True;Hatlan yazı texbox'un cidarına ulaştığında bi madun satıra geçer.

Sorun burada iki adet nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın ansızın aşkın nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ kontrolüne T bir zamanlar çabucak bir tomar(n tane) dileme ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz mevsuk bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Yukarıdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance kayran olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğişçiliktirilemeyeceği medlulına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra değfiiltirilemez.

Report this wiki page